Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Philips D-Line Kijelző 43BDL4550D/00

LCD méret:
43“
Felbontás:
UHD
431.600 Ft + ÁFA ( 548.132 Ft )
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Philips
Szállítási díj: 3.175 Ft
Várható szállítás: 2023. május 15.

Sodró innováció

Nyűgözze le vendégeit intelligensebb, gyorsabb signage kijelzővel. Az Android alkalmazások futtatására tervezett, beépített Wi-Fi-vel rendelkező kijelző a signage megoldások legújabb fejlődési szakaszát testesíti meg. 

 

Leírásért kattintson ide!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

Sodró innováció

Android rendszerrel

  • 43"
  • Android rendszerrel
  • 500 cd/m²
Tartalom mentése és lejátszása a belső memóriának köszönhetően

Tartalom mentése és lejátszása a belső memóriának köszönhetően

Mentsen és játsszon le tartalmakat a belső memória segítségével. Töltse fel médiafájljait a kijelzőre, és játssza le azonnal a tartalmakat. A belső böngészővel együtt memória-gyorsítótárként is szolgál online tartalom átvitelekor. Ha a hálózati kapcsolat bármikor megszakadna, a belső memória továbbra is futtatja a tartalmat annak gyorsítótáras verziójának lejátszása révén, ezzel biztosítva a folyamatos adatátvitelt még akkor is, ha nincs hálózati kapcsolat. 

A tartalom megtartása és kezelése a FailOver segítségével

A tartalom megtartása és kezelése a FailOver segítségével

A tartalom megóvása és kezelése az igényes kereskedelmi alkalmazások esetében igazi kihívást jelenthet. Nem valószínű, hogy a tartalom összeomlik, ám a FailOver védelmet nyújt egy forradalmi technológia révén, amely gondoskodik a biztonsági másolat lejátszásáról és képernyőn való megjelenítéséről a médialejátszó hibája esetén. Elsődleges bemeneti hiba esetén a FailOver automatikusan működésbe lép. Egyszerűen válasszon ki egy elsődleges bemeneti csatlakozást és egy FailOver-csatlakozást, és máris készen áll az azonnali védelem. 

Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

A háttérvilágítás fényereje vezérelhető és előre beállítható a rendszerrel, ez akár 50%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást, ami jelentős költségmegtakarítást eredményez. 

CMND: Vezérelje a kijelzőit

CMND: Vezérelje a kijelzőit

A masszív kijelző irányítási platform, a CMND visszaadja a kezébe az irányítást. Frissítse és kezelje a tartalmat a CMND & Create segítségével, vagy vezérelje a beállításait a CMND & Control lehetőséggel. Mindezt lehetővé teszi a CMND. 

Hozzon létre és frissítsen tartalmat a CMND & Create segítségével

Hozzon létre és frissítsen tartalmat a CMND & Create segítségével

Tervezzen és hozzon létre lenyűgöző tartalmat az erőteljes szerzői eszköz, a CMND & Create segítségével. Az áthúzással működő kezelőfelülettel, az előre betöltött sablonokkal és az integrált minialkalmazásokkal lenyűgöző tartalommal kápráztathatja el az ügyfeleit. Álló és fekvő módban is elérhető. 

Kezelje több kijelző beállításait a CMND & Control segítségével

Kezelje több kijelző beállításait a CMND & Control segítségével

A CMND & Control segítségével könnyedén kezelhet több kijelzőt is egy központi helyen. A valós idejű kijelzőmegfigyelés, a távoli helyről való beállítás és szoftverfrissítések, valamint több kijelző egyszerre történő testreszabása és konfigurálása (pl. videofal- vagy menütábla-kijelzők) segítségével kijelzői vezérlése minden eddiginél egyszerűbb. 

Android SoC processzor. Natív és webes alkalmazások

Vezérelje kijelzőjét internetcsatlakozáson keresztül. Az Android alapú Philips Professional kijelzők natív Android alkalmazásokra optimalizáltak, de webes alkalmazásokat is telepíthet közvetlenül a kijelzőre. Az új Android 8 operációs rendszer gondoskodik a szoftver biztonságáról és arról, hogy minél tovább megfeleljen a legújabb specifikációknak.

Ellenőrizze, hogy a tartalma automatikus képernyőképekkel működik-e

A tartalom mérvadó: az automatikus képernyőkép funkció segítségével ellenőrizheti, hogy a tartalma kész-e és folyamatosan működik-e. A nap folyamán képernyőképek készülnek, amelyeket a rendszer az FTP-kiszolgálón tárol. A képernyőképek bármikor megtekinthetők onnan, attól függetlenül, hogy mikor szeretné azokat megnézni, vagy hol tartózkodik.

ADS széles látószögű kijelzőpanel

Legyen látható bármilyen szögből a széles látószögű ADS technológiának köszönhetően. Az Advanced Super Dimension Switch gyorsabb képfeldolgozást biztosít a képernyőn az egyenletesebb tartalomátmenetek, a figyelemre méltó képpontosság és a kiváló színvisszaadás érdekében, 180 fokos megtekintéssel.

Tartalom csatlakoztatása és vezérlése a felhőn keresztül

Csatlakoztassa és vezérelje a tartalmat felhőn keresztül a beépített HTML5 böngésző segítségével. A Chromium alapú böngésző használatával tervezze meg online a tartalmait, és csatlakoztasson egy kijelzőt vagy a teljes hálózatát. Jelenítse meg a tartalmakat fekvő, illetve álló módban Full HD felbontással. Csak csatlakoztassa a kijelzőt az internethez Wi-Fi vagy RJ45 kábel segítségével, és élvezze a saját lejátszási listáit.


 

Paraméterek

Garancia: 3 év gyári garancia